Vacature: Chauffeur en overledeneverzorger bij Rouwservice Flevoland & Gelderland

RSFG is dé dienstverlener binnen de uitvaartbranche in midden Nederland dat zich bezighoudt met logistieke en postmortale zorg. Denk hierbij aan overledenen overbrengen, opbaren en verzorgen, staatsievervoer en volgauto’s op de dag van de uitvaart en internationale repatriëringen. Voorts werken we in opdracht van de Nationale Politie.

We zijn 24/7 actief voor de gehele uitvaartbranche in Nederland vanuit onze standplaatsen in Lelystad en Harderwijk. Uitvaartondernemers en overheidsinstanties door het hele land ondersteunen wij met belangrijk en dankbaar werk.

Momenteel zoeken wij versterking in ons team van een chauffeur en overledeneverzorger!

In deze functie werk je vanuit onze locaties in Lelystad en Harderwijk. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het overbrengen en verzorgen van overledenen, rouwvervoer op de dag van de uitvaart en politievervoer. Bij politievervoer kun je denken aan het vervoer nadat iemand overlijdt in een openbare ruimte, naar aanleiding van een ongeluk of waarvan de oorzaak onbekend is.

Wat verwachten we van je?

Vanwege de aard van de werkzaamheden zijn in het algemeen communicatievaardigheden, inlevingsvermogen en de juiste omgangsvormen van groot belang. Daarnaast is discretie uiterst belangrijk. Puntsgewijs samengevat:

Wat kun je van ons verwachten?

Goede arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, variabele werktijden en een afwisselende functie.

Past dit bij jou? Neem contact op

Stuur ons een email naar info@rsfg.nl met jouw CV en een korte introductie over wie je bent. Wij nemen vervolgens z.s.m. met jou contact op om de sollicitatie te bespreken. Heb je vragen dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 0320 748 033.